DR7 Eszközök
 Kezdő lépések
 Híres helyek
 Képletöltő
 Gördülő Égbolt
 Vizuális Eszközök
 Keresés
 Objektum crossID
     - Objektum Feltöltés
     - Színképlista
CrossID
Keresés típusa
Objektum osztálya
Keresési sugár [szögperc]
Visszatérési attribútumok

 
Vágd ki és másold ide az objektumok listáját egyedi id, ra és dec értékekkel:

Vagy töltsd fel szöveges file-ként

 
Formátum HTML XML CSV

 

Ez az oldal az SDSS fotometrikus objektumok dinamikus kereszt-azonosítását végzi felhasználó által definiált pozíciók listájával. A kiszolgálón fellépő torlódást elkerülendő, a lista 1000 objektumra van korlátozva, a mérete pedig 80KB-ra. A sugár 3 szögpercre van korlátozva, és a kimeneti adathalmaz nem lépheti túl a 10.000 objektumot. Ha ez probléma, kérjük küldd a listákat darabokban.
 
A lista formátuma egyike lehet a következő választási lehetőségeknek:
 1. (ra,dec) párok listája
  Mindig az ra jön először, azt követi a dec. Mind az ra, mind pedig a dec fokokban kell, hogy legyen. Az elválasztó lehet bármilyen fehér helyköz vagy egy vessző.
 2. (név,ra,dec) hármasok listája
  A mezőknek mindig ilyen sorrenben kell lenniük. A név lehet bármilyen egyszeri alfanumerikus sztring legfeljebb egy alulvonással és egy ponttal (,mint ABC_1234.32). Mind az ra, mind pedig a dec fokokban kell, hogy legyen. Az elválasztó lehet bármilyen fehér helyköz vagy egy vessző.
 3. Ugyanaz, mint a fenti, egy fejléc vonallal
  Az (2) és (2) formátumok is tartalmazhatnak egy, az oszlopneveket tartalmazó fejléc sort. A fejlécnek ugyanazt az elválasztó karaktert kell használnia, mint az adatoknak. Az ra és dec nevek kötelezőek.
 4. Az IRSA Gator formátumban listáz
  Részletekért nézd meg az IRSA weboldalt.
Vagy kivágni/beilleszteni kell a listát a szövegdobozba, vagy feltölteni egy szöveg állományt. Különböző kiterjesztések (.txt, .dat, .csv, .tbl) engedélyezettek, amíg a MIME típus nem zavarodik meg. Bináris állományokat nem fogad el.
 
Ha a bemásolási puffer és a file feltöltés is meg van adva, a file feltöltés kap elsőbbséget.
 
A lekérdezés 30 másodpercre és 10.000 sorra van korlátozva.